NL   /   EN

Team / Marc de Boer

Marc de Boer (1964) is sinds 1990 werkzaam als advocaat en heeft, samen met Matthijs Kaaks, in 2005 Boekx Advocaten opgericht.

Marc is gespecialiseerd in media en in intellectueel eigendomsrecht, in het bijzonder merkenrecht en auteursrecht. Op mediagebied heeft hij een unieke positie opgebouwd als onafhankelijk juridisch specialist voor publieke en commerciële omroepen, tv-producenten en andere spelers in de mediasector. Hij adviseert en procedeert onder meer op het gebied van mediarecht (sluikreclame en sponsoring), tv-formats, productiecontracten en overige contracten over audiovisuele content. Daarnaast heeft Marc een achtergrond in de tijdschriftenwereld (publieks- en vakbladen) en kan hij bogen op een ruime ervaring met ondernemingsrechtelijke transacties in de uitgeefsector. In zijn intellectuele eigendomspraktijk heeft Marc met name op het gebied van merkenrecht, handelsnaamrecht en domeinnamen een grote expertise opgebouwd.

Publicaties

media / 1 september 2017

Hidde Koenraad stapt over naar Boekx Advocaten

Amsterdam, 1 september 2017 – Hidde Koenraad (42) is per 1 september als partner toegetreden tot Boekx, een Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, media en privacy. Hidde is afkomstig van het internationale advocatenkantoor Simmons & Simmons, waar hij in 2013 partner werd.

Lees meer...