NL   /   EN

Over Boekx

Boekx Advocaten is opgericht in 2005. Ons kantoor heeft een stevige reputatie op het gebied van media en intellectueel eigendom. Boekx staat voor heldere advisering in duidelijke taal. Door advocaten die weten wat hun cliënten beweegt. En die u persoonlijk kennen. Intellectueel eigendom is van strategisch belang voor iedere onderneming, groot of klein. Bij Boekx zijn uw rechten in goede handen. Dat varieert van strategische adviezen over licentiecontracten, tot gerechtelijke procedures om uw merk of uw product te beschermen tegen namaak.

De advocaten van Boekx hebben allemaal een bijzondere belangstelling voor de media- en communicatiebranche. Internetondernemers, omroepen, adverteerders en producenten van content begrijpen de meerwaarde van het werken met de specialisten van Boekx.

Ons kantoor heeft verder een naam hoog te houden op het gebied van smaad, laster en portretrecht. Voor Bekende Nederlanders, maar óók voor Nederlanders die onbekend zijn en dat graag zo willen houden. Ook uitgevers en aanbieders van kranten en audiovisuele media maken gebruik van onze expertise op dit gebied.