NL   /   EN

Team / Isolde Borghans

Isolde Borghans

T +31 20 24 40 400
F +31 20 24 40 401

Isolde Borghans is (Europees en Benelux erkend) merken- en modellengemachtigde. In deze rol adviseert zij haar cliënten over de bescherming van hun merken en modellen. Zij onderzoekt de mogelijkheden voor gebruik en registratie, geeft strategische adviezen over merken- en modellenportefeuilles en draagt zorg voor de deponering van merken en modellen. Daarnaast voert zij bezwaar-, nietigheids- en beroepsprocedures bij de diverse instanties.

Isolde is al heel haar carrière actief als merkenjurist. Zij werkte als merken-en modellengemachtigde onder meer voor merkenbureau Shield Mark en octrooi- en merkenbureau EP&C voordat zij zich in november 2018 aansloot bij Boekx Advocaten. Cliënten typeren Isolde als creatief en oplossingsgericht en waarderen dat zij pragmatisch en helder adviseert .

Na haar studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit en de Universiteit van Leuven (specialisatie IP) voltooide Isolde de beroepsopleiding voor Benelux- en Europees merken- en modellengemachtigde. Zij beschikt over een sterk internationaal netwerk in het vak en is actief lid van diverse beroepsorganisaties, waaronder de International Trademark Association (INTA), de European Communities Trade Mark Association (ECTA) en de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM).

Publicaties

publicatie / 1 november 2018 / Boekx.nl

Isolde Borghans stapt over naar Boekx Advocaten

Amsterdam, 1 november 2018 – Vandaag begint Isolde Borghans als Europees merken- en modellengemachtigde bij Boekx Advocaten. Zij wordt verantwoordelijk voor BKX Trademarks, het nieuwe merkenbureau dat onderdeel uitmaakt van Boekx. Boekx Advocaten is een gerenommeerd Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, media en privacy.

Lees meer...