NL   /   EN

Team / Isolde Borghans

publicatie / 1 november 2018 / Boekx.nl

Isolde Borghans stapt over naar Boekx Advocaten

Amsterdam, 1 november 2018 – Vandaag begint Isolde Borghans als Europees merken- en modellengemachtigde bij Boekx Advocaten. Zij wordt verantwoordelijk voor BKX Trademarks, het nieuwe merkenbureau dat onderdeel uitmaakt van Boekx. Boekx Advocaten is een gerenommeerd Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom, media en privacy.

Isolde Borghans heeft ruim 25 jaar ervaring als merkengemachtigde. Zij was eerder werkzaam bij (onder meer) de merkenbureaus EP&C en Shieldmark. Diederik Stols, Partner IP bij Boekx: “We zijn zeer verheugd dat een alom gerespecteerde en ervaren merkengemachtigde als Isolde BKX Trademarks komt versterken. Isolde beschikt over een uitstekend nationaal en internationaal netwerk, waar ook onze bestaande cliënten veel baat bij zullen hebben.”

Isolde Borghans: “Ik heb erg veel zin in deze overstap. Boekx heeft de afgelopen anderhalf jaar flink geïnvesteerd in de opzet van BKX Trademarks. De cliënten van Boekx kunnen nu dus ook voor hun registraties en portfolio strategy bij Boekx terecht. Dat is bij cliënten in binnen- en buitenland niet onopgemerkt gebleven. De keus om mijn praktijk bij Boekx voort te zetten was dus snel gemaakt.”

Boekx Advocaten is gevestigd aan de Leidsegracht in Amsterdam. De tien advocaten van Boekx richten zich uitsluitend op intellectuele eigendom, media en privacy. Boekx wordt algemeen beschouwd als een van de toonaangevende Nederlandse advocatenkantoren in die specialismes. Boekx wordt aanbevolen in diverse vakpublicaties, waaronder Chambers & Partners en The Legal 500 EMEA.